dåligt

Vi har inte varit bäst på att blogga på senaste tiden direkt.., men det är ju för att saker inte händer! Eller jo, saker händer, men det har ju ni redan koll på.., alltså om artisterna typ..., men det är ju egentligen inte syftet med bloggen eftersom vi ska skriva om när vi träffar dom. Men i alla fall, känner att det behöver piggas upp med ett nytt inlägg. Så ja, en liten refreshing, detta har alla hållt på med under senaste tiden:

KEVIN var förra veckan i Los Angeles och spelade in musikvideon till Street Lights. Skivan är färdig och släpps på onsdag, därefter börjar turnén på allvar :)
http://kevinborg.se/

ROBIN har jobbat lite med Katrin Zytromierska. Eller jobbat och jobbat.., men Katrin håller på att fixa en site till Robin och försöker fixa ett skivkontrakt till honom. Hemsidan de har klurat på ett tag heter http://katrinsgoodiebag.se/ och den lanseras om en vecka. Alltså ingen idé att besöka innan dess.. just nu finns han på http://robinbengtssson.bilddagboken.se/ & http://bengtssonrobin.blogg.se/ 

ALICE har det varit tystast om. Eller ja, det beror ju på om man håller koll på rätt sidor eller inte ;) Så i alla fall så har hon nog något på gång med Jonathan Fagerlund som deltog i första deltävlingen av Melodifestivalen 2009. Bilden under lade han upp på sin blogg http://nightlife.se/jonathan/ den 27 februari. Under bilden fanns texten "It's something going on!" och NEJ! Det har inget med något förhållande att göra om ni undrar. Så har vi det klart för oss. Men exakt VAD det handlar om vet vi inte heller. Jag lovar att hålla ögon och öron öppna.
http://alicesvensson.blogg.se/





JOHAN ja, för er som missat det (det var en ganska stor nyhet, men jag skriver det i alla fall) så har ju Johan fått ett skivkontrakt. Så han spenderar mesta delen av sin tid i studion och spelar in. Hans hemsida är ju inte direkt up and running, det är mest bara ett forum där. Men kolla den i alla fall vettja http://johan-palm.se/

Vad tycker ni föresten om musikspelaren med 'IDOL-MEDLY' som vi fixat ihop?
Det är den dära runda cirkeln till vänster. Där finns låtar med Mattias Andréasson, Johan Palm, Robin Bengtsson, Kevin Borg och Alice Svensson. Även ett flummigt ihopklipp av kommentarer från Kevin, ganska roligt faktiskt. Så när ni är inne på bloggen får ni gärna sätta på ljudet och klicka på 'play'.
Ha det kul och överlev skolan ett tag till.. en månad kvar till nästa lov ..

Kommentarer
Postat av: bam bam

Jonie är så söt. Han har bombis skrivit en låt till

Alice :)

2009-03-02 @ 20:47:48
URL: http://iambaam.blogg.se/
Postat av: Lisa

sv. Tack så mycket :)

2009-03-03 @ 08:49:51
URL: http://liszy.blogg.se/
Postat av: Anonym

alice är tsm med nr"25 i brynäs. värsta stjärnparet :D

2009-03-05 @ 15:45:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0