17/10

Yes, så som i rubriken. 17 Oktober, det var den första gången jag var på idol! Eller ah första gången jag var på idol 2008! Så jag tänkte berätta lite om det osv (:

Jag åkte dit med Sissel och Jenny, och i bilen på väg till Stockholm/Frihamnen så gjorde vi klart våra bandanas med 3 olika idolnamn på. Alice, Anna och Johan! Och eftersom jag till en början var galen i Johan som mest så hade jag Johan bandana, och jag och Jenny hade gjort i ordning ett Johan plakat. Haha. Jo men Johan är en go kille han, fast nu har ju jag fallit över för Alice, och innan det Anna (: Och det räckte med att jag började känna igen mig innan vi kom till Frihamnen eftersom jag vart på idol förra åren. Och jag minns än att jag vart riktigt nervös! Och inte trode jag då heller att jag skulle få träffa dom så många gånger efter! Visste inte ens att jag skulle åka till Frihamnen flera gånger efter för att få se dom. Ah iaf.

Det tog inte lång tid innan vi kom in till Magasin 7, dvs att vi inte behövde köa länge alls. Vi ställde oss först i kö men bestämde oss sedan för att gå dit signeringen senare skulle vara. Men innan dom kom dit så hann vi se dom ett antal gånger vid trapporna, bland annat Alice, Anna, Johan, Robin E osv. MYSMÄNNISKOR! Sen vart jag inte direkt mindre nervös när jag såg idolerna komma fram till bordet där dom skulle signera. Och Johan satt först! Och jag var inte lite överlycklig över att få ha kramat honom! Åh den söten! Jag kramade även Anna och ALICE (: <3 Efter signeringen så var jag lycklig nog, och mer lycklig blev jag sen! Live sändningen var helt otroligt kul, så som den brukar vara! Om inte mycket bättre! Sen efter sändning så gick vi fram till scenen, där vi fick prata en del med idolerna. Eller ah mest Johan och Anna. Alice vet jag inte riktigt vart hon var någonstanns. Men åh vilken mys dag jag hade.

Men jag hade som sagt ingen aning om att allt detta som skett efter när det gäller idolerna från idol 2008 skulle hända. Det var iaf första dagen. Så ska jag bjuda på en del bilder från dagen. Kanske inte dom bästa då när man inte hade någon vidare kontakt med dom. Men bilderna betyder en hel del, eftersom det var första träffen med de älskade idolerna som har förgyllt så mycket av mitt liv de senaste månderna! Jag uppskattar dom så otroligt mycket, vem borde inte göra det? Åh, jag älskar dom! (:


Hur kände ni första gången ni träffade dom?
Ni som har träffat dom?

Och föresten, ge fan i bilderna! Om ni inte har någe bättre för er än att ta bilder ifrån andra och låtsas som ni tagit dom själva, så tycker jag att ni ska skaffa er tid att ta egna bilder på dom!
Ska inte behöva skriva med fet text över hela bilderna för folk ska låta dom vara, så, RÖR INTE!





/ Linnea

Kommentarer
Postat av: mikkiz

det e kul att läsa om din idolhistoria från början :)<3..lät jätte kul :)<3

2009-02-03 @ 22:00:42
Postat av: sabina kjellhard

för mig va det åxå den gången det va första gången för mig, För vi träffades där åxå jue^^ Asså jag kommer ihåg det som igår, asså åh saknar idol ! <3

2009-02-04 @ 06:47:42
URL: http://somsabina.webblogg.se/
Postat av: vendela

Tjena. Du verkar ju som en trevlig person, kallar oss klängiga. Du verkar ju inte särskilt klängig.

2009-02-21 @ 03:30:19
URL: http://vends.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0